Gardiner & Puder

Rosa, stue gardiner, gardin
Rosa, velour, pink,natur,puder
Blomster, grå, orange, velour, pude
lampe, interiør, spejl, sofaborde
Råhvid, pude, puder
Leopard pude, puder, pude
Velour, grøn, blå, plaid
Sommerfugl, blå, rød, puder
Rosa, pude, puder, rød
grå, lys blå, rosa, velour

Klassisk / Moderne eller Inspiration

  • Laila Hansens butik på Jagtvej er et inspirerende univers fyldt op med håndplukkede møbler, puder, gardiner, billeder, lamper og alskens nips. Stilen er karakteristisk, hyggelig og personlig. Og det er den primært, fordi Laila Hansen har nogle grundelementer i indretningen, som hun altid tager udgangspunkt i; det gode lys, en behagelig lænestol, sofaen, smukke puder, gardiner, og spændende kunst. ”Det er elementer, der skaber stemning i et hjem, og det er mere end noget andet det, det handler om i en indretning. En stemning, man føler sig godt tilpas i, og som man føler, afspejler de mennesker, der bor i hjemmet.
  • Indretning kan også handle om helt andre farver på gardiner, puder til sofaen eller nye billeder på væggene. De fleste bliver overraskede, når de finder ud af, hvor meget de umiddelbart små ting betyder for det samlede udtryk. Gardiner kan være med til at skabe et varmt og hyggeligt miljø, skærme for generende sollys og nysgerrige blikke.
  • ”Det kan også handle om nye puder i sofaen i helt andre farver eller nye billeder på væggene. De fleste bliver overraskede, når de finder ud af, hvor meget de umiddelbart små ting betyder for det samlede indtryk.”
  • Gardiner. Vælg selv gardinstof ud fra det store udvalg, kan evt. blive forede til de varme vintermåneder. Stort udvalg at gardinstænger i træ og metal.
    Formidler gerne kontakt til montør, jeg kommer gerne med boremaskine og monterer.
  • Puder. Vælg selv stof til puder ud fra det store udvalg.
    Stor erfaring med syning af puder og duge.