Indretning

Klassisk / Moderne eller Inspiration

  • Har du brug for gode råd og løsninger til dit hjem, lejlighed, hus, sommerbolig, eller trænger der blot til at blive frisket op, kan Laila hjælpe dig hele vejen. Laila tilbyder hjælp med alt fra møbler til tæpper, gardiner, lamper og accesories.
  • Det er vigtigt, at hjemmet afspejler, hvem der bor i det. ” En af de ting, som Laila står stærkest på, er det gode lys. ”Lys skaber stemning og er et helt centralt element i indretningen. Vi har ekstra meget brug for godt og tilstrækkeligt lys i den kommende tid, hvor alle de timer, vi til hverdag tilbringer i hjemmet, er mørke.
  • Gennem årene har Laila fastholdt en stor kundekreds, som har fået råd og vejledning, når den nye drømmebolig skulle findes. Hun har indrettet private boliger i både det danske land og udlandet, samt ambassader, hoteller og sommerboliger.
  • Få fastlagt dine “drømme, visioner og mål” ved et indledende møde. Herefter vil det endelige koncept blive forvandlet til realitet. Ønsker du velfungerende og unikke løsninger til dit firma, som giver et mere personligt udtryk, kan Laila hjælpe dig med det.
  • Hvis du ikke allerede har en person­lig stil, skaber Laila Hansen den gerne for dig. Så enkelt er det. Og én ting er helt sikker; den kommer ikke til at ligne din nabos, men vil afspejle, hvem lige netop du er. ”Generelt synes jeg, at folk skal, turde meget mere i deres boli­ger. De fleste indretter sig fuldstændig ens med samme spisebord og stole, samme sofaer, samme porcelæn og samme kunst på væggene. Det bliver simpelt hen for kedeligt,” siger Laila Hansen, der altid tilbyder en ærlig og direkte rådgivning.