Indretning, reol, spisebord, plaid
Interiør, gardin, sofa, stole
Stol, indretning møbel,tæppe
Billede, lampeskærm, sofabord

Klassisk / Moderne eller Inspiratio

  • ”Det er så vigtigt, at man ikke hænger fast i præcis samme indretning i årevis, for når øjet har vænnet sig til, hvordan der ser ud, glemmer man lidt at nyde det, man ser,” forklarer Laila Hansen, som er kendt for at vejlede sine kunder med stor ærlighed, for det tjener kunderne bedst
  • ”De ting, man omgiver sig med, skal betyde noget for en, ellers føler man sig ikke hjemme. Og det er vigtigt i en tid, hvor vi alle har så utroligt travlt, at hjemmet bliver et vigtigt helle, hvor vi kan restituere. Derfor bruger jeg altid lang tid på dialogen, så jeg er sikker på, jeg kender de mennesker, hvis hjem jeg skal indrette. Samtidig er det vigtigt for mig at udfordre kundernes grænser og rykke dem, så de tør noget mere, for det er sådan, et hjem bliver spændende og personligt.
  • Når jeg kommer rundt i folks hjem, oplever jeg ofte, at man lever med for lidt lys, og at man ikke vælger gardiner og puder i tilstrækkeligt gode kvaliteter. Vi har dem jo i 10-15 år, så vi må godt bruge nogle penge på dem,” siger Laila Hansen, der i mere end 25 år har indrettet både hjem og arbejdspladser. Med Laila som rådgiver kan man være sikker på en ærlig og til tider rå mening.